Taxi LSS och skolskjuts på Värmdö

Värmdö kommun har idag tecknat avtal med Haninge Nynäshamns Taxi. Från måndag 17 augusti så kommer de att stå för LSS-trafik och skolskjuts.
För kontakt angående LSS och skolskjuts: Haninge Nynäshamns Taxi, telefon ‪08 520 207 07 eller mejla till varmdoskol@hanytaxi.se
För mer info gå till Värmdö kommuns hemsida

Haninge & Nynäshamns Taxi är ditt lokala taxibolag. Vi finns där du bor och vi vill vara ditt självklara val när du ska åka taxi.
Det blir vi genom att erbjuda dig tjänster som är av högsta kvalitet och en servicenivå som är på topp. Vi har dessutom en lokalkännedom som andra bolag inte kan mäta sig med.

För oss är det alltid du som kund och dina önskemål som står i fokus. Eftersom vi är en lokal aktör lär vi känna dig och kan erbjuda dig exakt den typ av service som just du efterfrågar. Det gäller hela vägen från beställning till utförd körning.

Skulle vi mot förmodan ha lite för mycket att göra har vi flera goda samarbeten med andra taxiföretag i Stockholms kranskommuner. Det är företag som delar våra värderingar om service och kvalitet.

Haninge & Nynäshamns Taxi AB kör dig vart du vill – när du vill.